Wie is Breon Bouwadvies

Breon Bouwadvies is een klein bouwkundig adviesbureau in de Achterhoek en biedt bouwadvies, tekenwerk en presentatie onder één dak, door één persoon: Jeroen Bruggink. Zo heeft u tijdens een project altijd één aanspreekpunt met kennis van de aspecten van het bouwproject.

Breon Bouwadvies onderscheidt zich in de bouwwereld in hoofdzaak op een tweetal punten:

Onafhankelijke begeleiding

De opdrachtgever krijgt een totaalpakket van tekenwerk en geheel onafhankelijke begeleiding door het héle bouwproces, vanaf het eerste initiatief tot en met de oplevering van het bouwwerk. Hierbij is Breon Bouwadvies in elke fase van het bouwproces namens de opdrachtgever betrokken, waardoor de in het begin opgestelde wensen en eisen niet uit het oog worden verloren. .

3D bouwkundig tekenwerk en visualisatie

Al het benodigde tekenwerk, voor zowel ontwerp, vergunningaanvraag als de uitvoering wordt in een 3D omgeving uitgewerkt en veelal nog extra ondersteunt door semi-realistische 3D impressies. Al in de ontwerpfase is het hierdoor voor de opdrachtgevers van Breon volkomen duidelijk hoe de ontworpen plattegrondindelingen en gevelaanzichten in de werkelijkheid zullen worden beleefd. Maar zeker net zo belangrijk is dat door deze manier van werken ook de verschillende diciplines in de uitvoering optimaal op elkaar worden afgestemd.

© Copyright 2024: Breon Bouwadvies. Webdesign & CMS: Zachtwaar.